Horeca website laten maken?

Door ervaring in de horecabranche en samenwerkingen met tal van horecaondernemers weet Wappfood precies welke hoofdingrediënten belangrijk zijn voor een goede horeca website. Want één ding is zeker. Een complete en up-to-date website geeft een voorsprong. Ook toe aan een website die werkt? Of ontdekken wat de mogelijkheden zijn? Plan hier een vrijblijvende afspraak.

Afspraak plannen
  • Gespecialiseerd in de horeca
  • Alleen websites die werken
  • Altijd vrijblijvend
horeca website
De 3 hoofdingrediënten

Wappfood ontwikkelt sterke horeca websites

Meer weten over wat een goede website nou precies is? Download dan dit Ebook van Wappfood. Hieronder in het kort..

Online visitekaartje

Een laagdrempelig (eerste) contactmoment waar gasten een indruk krijgen van jouw horecabedrijf. Vervolgens dient een goede website als informatiepunt, communicatiemiddel én leadmachine.

Vindbaarheid

Een sterke website behaald een hoge positie in Google door SEO punten. Techniek, content en linkbuilding spelen hierbij een belangrijke rol. Zo gebruikt je de kracht van zoekmachines in jouw voordeel.

Gebruiksvriendelijkheid

Een duidelijke navigatie, behapbare teksten en een goed werkende techniek zorgen voor een professionele uitstraling. Gebruiksvriendelijkheid is key voor positieve associaties met jouw horecaonderneming.

de 3 producten van wappfood

Hoe gaan we te werk?

Brand los! Vertel alles over jouw onderneming en laat zien wat je voor ogen hebt. Wij luisteren naar jouw (online) doelen en vertalen dit naar een photoshop design. Samen zetten we de puntjes op de i. Een developer gaat aan de slag met het bouwen van jouw online visitekaartje en voilà!


  • Reserveringssysteem horeca website

    Wappfood heeft een eigen reserveringssysteem voor horeca websites. Kies jij voor het gemak van online reserveren? Dan implementeerd Wappfood deze op jouw website. Geen externe partij met een reserveringssysteem nodig.