Over Wappfood

Gasten (ook) thuis laten genieten van jouw specialiteiten en lokaal meer naamsbekendheid creëren? Wappfood is er voor iedere horeca ondernemer die het online avontuur aan wil gaan. Samen met ons natuurlijk. De bijzondere, huidige situatie creëert online kansen, maar ook uitdagingen voor de horecabranche. Ons bestelsysteem helpt hierbij. Ontwikkeld voor en door horeca liefhebbers.

Afspraak plannen
wappfood
onze missie
Waar wij voor staan

Onze missie

Wappfood is een bestelsysteem ontwikkeld door Wappstars. Een online marketingbureau dat al bijna 10 jaar klaar staat voor de horecabranche. Vanuit onze voorliefde, ervaring en kennis van de horeca en hospitality zijn we gedreven om speciaal voor de branche digitale oplossingen te ontwikkelen. Naast het bestelsysteem bieden wij nog twee ingrediënten voor een succesvol online pakket.

Digitale oplossingen voor de horeca

wappfood bestelsysteem background

Bestelsysteem

Online orders aannemen en verwerken.

Meer informatie
wappfood website background

Website

Een online visitekaartje geheel in jouw huisstijl.

Meer informatie
wappfood marketing background

Marketing

Maak jouw onderneming zichtbaar.

Meer informatie
behind-the-scenes
Wij werken niet voor jou, maar samen met jou

Achter de schermen

Wij staan nooit stil. Achter de schermen zijn wij constant bezig met het verbeteren van het systeem en het toevoegen van nieuwe, handige functies. Functies voor jou maar ook voor jouw gasten. Wij gebruiken de ervaring en feedback van alle aangesloten horeca ondernemers. Hierdoor is het systeem flexibel in te zetten zonder te veel poes pas.

kaashuis oss
Review

Goede bereikbaarheid. Vragen worden meteen opgepakt.”

Ik zou Wappfood een 9 geven. De service is goed en het bestelsysteem werkt zoals beloofd! Mijn gasten vinden het fijn en het gaat heel soepel. Zij kunnen op het gemak iets uitzoeken en bestellen. Voor ons is het grote voordeel dat we de bezorgfunctie uit kunnen zetten wanneer nodig.

EllyKaashuis Oss