2. Winkel beheer

Lees hier hoe je jouw klanten, orders, producten en alle overige instellingen beheert.

Producten

Producten importeren – CSV bestand uploaden

Lees hier hoe jij jouw complete menukaart in een handomdraai kan importeren doormiddel van een CSV bestand.

Laatst bijgewerkt op 16-11-2021 om 11:50
Markeer een product als Uitgelicht

Lees hier hoe je een product kunt uitlichten. Uitgelichte producten verschijnen in de sectie populair bovenaan jouw menukaart.

Laatst bijgewerkt op 16-11-2021 om 11:42
Een product verwijderen

Lees hier hoe je een product kunt verwijderen.

Laatst bijgewerkt op 16-11-2021 om 11:32
Product opties

Lees hier hoe je extra o.a. toppings, saus, en formaat aan jouw producten kunt toevoegen.

Laatst bijgewerkt op 16-11-2021 om 11:48
Sorteer producten

Lees hier hoe je de volgorde van je menukaart wijzigt.

Laatst bijgewerkt op 16-11-2021 om 11:50
Productcategorieën beheren

Lees hier hoe je productcategorieën kunt toevoegen en wijzigen.

Laatst bijgewerkt op 16-11-2021 om 11:48
Producten importeren – CSV bestand opmaken

Lees hier hoe jij jouw complete menukaart opmaakt in een CSV bestand zodat je deze kunt importeren in Wappfood.

Laatst bijgewerkt op 16-11-2021 om 11:49
Producten aanmaken en beheren

Lees hier hoe je producten kunt toevoegen en kunt wijzigen.

Laatst bijgewerkt op 16-11-2021 om 11:49

Setup

Logo instellen

Lees hier hoe jij jouw logo kunt instellen.

Geplaatst op 16-11-2021 om 12:16
Bezorging en Afhalen

Lees hier hoe jij jouw openingstijden, bezorg en afhaaltijden kunt instellen.

Laatst bijgewerkt op 06-12-2021 om 11:22
Winkelgegevens instellenLaatst bijgewerkt op 16-11-2021 om 12:11
Belastingregels

Lees hier hoe je belastingen en belastingtarieven kunt instellen.

Laatst bijgewerkt op 06-12-2021 om 10:48

Verzending

Verzendmethodes aanmaken

Lees hier hoe jij de bezorg en afhaal methodes kunt toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Laatst bijgewerkt op 16-11-2021 om 11:52
Verzendzones aanmaken

Lees hier hoe jij verschillende bezorgzones aanmaakt.

Laatst bijgewerkt op 16-11-2021 om 11:52

Hulp nodig?

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op