Afhalen en bezorgen

Wappfood denkt met elke horecaondernemer mee en is erg flexibel. Ook wat betreft de mogelijkheden voor afhalen en bezorgen. Vraag een demo aan en wij nemen je mee door alle functionaliteiten van het bestelsysteem of bekijk het voorbeeld en ontdek wat je ongeveer kunt verwachten.

Demo aanvragenVoorbeeld bekijken
  • Online rondleiding
  • Leer meer over de afhaal- en bezorgopties
  • Geheel vrijblijvend
afhalen en bezorgen
online bestellen checkout

Mogelijkheden afhalen en bezorgen

Het Wappfood systeem beschikt over een postcode check voor afhalen en bezorgen. Deze laat direct zien wat de bezorg- en afhaalmogelijkheden voor iemand zijn. Binnen Wappfood kan je eenvoudig verschillende afhaal- en bezorgmethoden toevoegen. Standaard maak je al gebruik van gratis bezorging, lokale bezorging of afhalen.

  • Bezorgmethoden in- en uitschakelen

    Je hebt uiteraard de mogelijkheid om bezorgmethoden alleen in te schakelen binnen bepaalde postcode gebieden. In sommige gevallen is het ook handig om je bezorgkosten te baseren op bijvoorbeeld een percentage van het totaal bedrag. Ontdek het zelf en vraag een demo aan.

Demo aanvragen
wappfood openinghours

Openingstijden beheren

Stel zelf je locatie en openingstijden in en geef aan vanaf en tot welke tijden afhalen en bezorgen mogelijk is. Feestdagen of andere bijzondere afwijkende tijden zijn eenvoudig aan te passen. Wanneer er een bestelling wordt geplaatst selecteert jouw gast zelf het gewenste tijdvak om het af te komen halen of te laten bezorgen.

  • Voorkom teleurstelling

    Ben je nog/al gesloten? Dan wordt dat meteen aangegeven in het bestelsysteem om teleurstelling te voorkomen. Ook vooruit bestellen is mogelijk. Zelf alvast door de instellingen van ons systeem lopen? Vraag een demo aan.

Demo aanvragen