Met de ordermanager bewaar je het overzicht

Efficiënt werken en direct aan de slag met een online bestelling? Dat kan met de ordermanager van Wappfood! Deze functie is onder andere ontwikkeld als onderdeel van het bestelsysteem om te zorgen dat jij als horecaondernemer geen tijd verliest aan het invoeren en doorzetten van bestellingen. Vraag een demo aan en wij nemen je mee door alle functionaliteiten of bekijk het voorbeeld en ontdek wat je ongeveer kunt verwachten.

Demo aanvragenVoorbeeld bekijken
 • Online rondleiding
 • Alvast een kijkje in de ordermanager
 • Geheel vrijblijvend
ordermanager
wappfood ordermanager

Managen als een pro

Elke online bestelling komt automatisch in jouw digitale orderoverzicht te staan. Er is geen enkele handmatige handeling nodig. Bestelling klaar? Zet je bestelling dan op afronden. Deze komt vervolgens in je orderhistorie of bestelgeschiedenis te staan. Zo heb je altijd alle actieve orders netjes op een rijtje. Draai elke dag, week en/of maand een overzicht uit van je bestellingen voor jouw administratie. Een stukje orderbeheer biedt dus voordelen op vele manieren.

pos printer

Printen maar!

De ordermanager van Wappfood is gekoppeld met het bestelsysteem. Dit betekend dat wanneer er een bestelling wordt geplaatst de bon automatisch uit jouw printer(s) komt. Het is ook mogelijk om de bonnen achteraf nogmaals handmatig te printen.

 • Direct op de juiste plek

  Bij Wappfood werk je wanneer gewenst met meerdere printers op verschillende plaatsen in jouw zaak. Werk je intern met eigen benamingen of vertalingen voor gerechten, bijvoorbeeld in het Chinees? Dan is het handig dat er een bonnetje in de keuken verschijnt met een tweede product titel.

wappfood receipts

Tijden en piekmomenten

Met de ordermanager van Wappfood kun je meer dan alleen eenvoudig orders beheren. Wappfood zorgt er namelijk ook voor dat jouw gasten altijd op de hoogte zijn van openingstijden en drukke momenten.

 • Openingstijden

  Stel in enkele seconden afwijkende openingstijden in voor specifieke dagen. Ben je gesloten? Dan kunnen gasten simpelweg niet bestellen.

 • Stoplichtfunctie

  Met de stoplichtfunctie kun je gasten op jouw online bestelsysteem laten weten hoe druk het is. Zo zijn zij op de hoogte van de verwachte bereidingstijd.