Rapportage software voor je online bestellingen

Meten is weten! Daarom houdt Wappfood twee soorten statistieken voor je bij namelijk; de verkoop statistieken en de bezoekers statistieken. Dit doen we met behulp van rapportage software. Vraag een demo aan en wij nemen je mee door alle functionaliteiten of bekijk het voorbeeld en ontdek wat je ongeveer kunt verwachten.

Demo aanvragenVoorbeeld bekijken
  • Online rondleiding
  • Leer meer over statistieken
  • Geheel vrijblijvend
rapportage software
online bestellen checkout

Rapportage software voor online bestellingen

Wappfood beschikt over duidelijke rapportages. Zo kun je eenvoudig de verkopen per dag en verkopen per maand bekijken maar heb je ook de mogelijkheid om een overzicht van de best verkochte producten te genereren. Uiteraard is de totale omzet, het totaal aantal bestellingen en het gemiddelde bestelbedrag ook volledig inzichtelijk.

marketing google

Google Analytics

Naast rapportages van jouw online verkopen gaat Wappfood ook aan de slag met de statistieken die gaan over de bezoekers van het bestelsysteem. Denk aan het aantal bezoekers en de afkomst van deze bezoekers. Komen zij via google, social media, andere verwijzingen of direct via de URL van jouw bestelsysteem?

wappfood-analytics-measure

Meten is weten

Ook wordt met rapportage software het gedrag van deze bezoekers op het bestelsysteem bijgehouden en kunnen we zien welke acties zij ondernemen. Samen met de demografische- en geografische gegevens hebben wij alle informatie over jouw doelgroep. Hier kunnen we door middel van marketing op inspelen om jouw publiek nog beter te bereiken.

Marketing opties bekijken